معماری

دعوت اعضای هیئت علمی برای تولید محتوای الکترونیکی

ابوالفضل فراهانی معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی پیام نور

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه پیام نور از اعضای هیئت علمی برای تولید محتوای الکترونیکی دانشگاه دعوت کرد


به گزارش سایت پی ان یو نیوز ابوالفضل فراهانی با اشاره به رسالت دانشگاه در توسعه آموزش مبتنی بر فناوری اطلاعات و برنامه معاونت آموزشی در خصوص تولید محتوای الکترونیکی دروس مقطع کارشناسی ارشد گفت: اساتید علاقه مند به همکاری در تولید محتوای الکترونیکی می توانند درخواست خود را تا تاریخ ۳۰ اردیبهشت ماه از طریق پست الکترونیکی info.lms@pnu.ac.ir به دفتر آموزش های آزاد و چند رسانه ای ارسال نمایند.
وی افزود: واجدین شرایط می توانند آمادگی خود را در دو بخش ممیزی و ارزیابی کلاسهای الکترونیکی ضبط شده در سامانه LMs و همچنین تولید محتوای الکترونیکی از طریق ضبط تدریس الکترونیکی در قالب استاندارد تدوین شده محتوای الکترونیکی اعلام نمایند.
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی ادامه داد: اعضای هیات علمی برای همکاری باید علاوه بر سابقه تدریس الکترونیکی، دارای رتبه علمی استادیار و بالاتر بوده و حداقل دو نیمسال سابقه تدریس در دروس مورد در خواست را داشته باشند.
دکتر فراهانی خاطر نشان کرد: بر اساس برنامه های تدوین شده در حوزه آموزش الکترونیکی مبتنی بر فن آوری اطلاعات، طی یکسال آینده تعداد محتوای الکترونیکی دانشگاه به دو برابر و تعداد رشته های دارای مجوز پذیرش به صورت الکترونیکی به ۱۲۲ رشته در مقطع کارشناسی ارشد افزایش می یابد

Untitled 1

 

سوالی دارید؟ سامانه جامع پرسش و پاسخ دانشگاهی راه حل شماست ...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

قالب وردپرس