معماری

درخواست دانشگاه لرستان برای اختصاص ۲۰۰ واحد مسکن مهر به دانشجویان متاهل

ایسنا نوشت : رییس دانشگاه لرستان گفت: متقاضی ۲۰۰ واحد مسکن مهر برای دانشجویان متاهل مقاطع تحصیلات تکمیلی هستیم.

 

به گزارش سایت پی ان یو نیوز PnuNews.com خسرو عزیزی اظهار کرد: از اداره کل راه و شهرسازی لرستان درخواست کرده‌ایم ۲۰۰ واحد از مسکن مهر دارای پیشرفت فیزیکی بالا که بدون متقاضی بوده و در مجاورت طرح جامع دانشگاه لرستان قرار دارد را واگذار کنند.

عزیزی بیان کرد: به منظور رفاه حال این دانشجویان متاهل بنا داریم واحدهای مذکور را به عنوان خوابگاه دانشجویی متاهلین در اختیار آنان قرار دهیم.

عزیزی با تاکید بر اینکه آمادگی داریم که این واحدها را با پیشرفت فیزیکی ۴۰ تا ۵۰ درصد تحویل بگیریم، تصریح کرد: حتی سازمان مدیریت کشور قول تخصیص بودجه برای تکمیل این واحدها را داده است؛ اما متاسفانه با گیر و دارهای اداری مواجه شدیم.

رییس دانشگاه لرستان خاطرنشان کرد: هم‌اکنون ۷۰۰ دانشجوی دکتری و ۱۸۰۰ دانشجوی کارشناسی ارشد در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند که ۱۰ درصد آنان متاهل هستند

Untitled 1

 

سوالی دارید؟ سامانه جامع پرسش و پاسخ دانشگاهی راه حل شماست ...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

قالب وردپرس