محمدعلی کریمی و پوران پورحکاک دومین US پتنت دانشگاه در حوزه نانو فناوری را ثبت کرد
به گزارش سایت پی ان یو نیوز PnuNews.com دومین ثبت اختراع در حوزه نانوفناوری با عنوان "روش سبز برای تهیه ماسک سلامت از نانوالیاف" (A Green Method for Preparation of Health Mask from Nanofibers ) در ۴ فوریه ۲۰۱۶ با Application Number به شماره ۶۲/۲۹۱،۰۶۹ توسط دکتر کریمی و پوران پورحکاک دانشجوی دکتری شیمی تجزیه مرکز مشهد صورت پذیرفت.
دکتر کریمی در این خصوص گفت: که اساس روش تهیه این نانوالیاف استفاده از پلی وینیل الکل (PVA)، کیتوسان به عنوان مشتقی از کیتین مستخرج از اسکلت بندپایانی نظیر میگو یا خرچنگ و تکنیک الکتروریسی است.
وی همچنین به تست های موید امکان بکارگیری از این نانوالیاف در ساخت ماسک دهان و بینی برای محافظت از هوای آغشته به آلایند ه ها اشاره و هدف از ثبت این تحقیق به صورت پتنت را رویکرد تجاری سازی مورد نظر عنوان نمود.
دکتر کریمی در خاتمه با تاکید و تمجید از اساتید شیمی دانشگاه که سهم برجسته ای در ارتقای جایگاه پژوهشی دانشگاه در سطح بین المللی و کشور دارند، دستیابی به جایگاه برجسته اخیر دانشگاه در حوزه نانوفناوری و کسب رتبه بالا در بین دانشگاههای کشور را نیز مرهون تلاش های حائز تقدیر اساتید و دانشجویان این رشته دانست