معماری

تبدیل دانشگاه آزاد ایلام به مرکز گردشگری مذهبی

اخبار دانشگاه آزاد ایلام

معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه آزاد گفت: واحد ایلام این دانشگاه با راه‌اندازی مجتمع رفاهی و اقامتی برای زوار عتبات عالیات در شهر مهران، به مرکز گردشگری در غرب کشور تبدیل می‌شود.

 

به گزارش سایت پی ان یو نیوز سید طه هاشمی در سومین گردهمایی میان استانی معاونان و مدیران دانشجویی و فرهنگی واحدهای غرب کشور در ایلام گفت: به‌ زودی جلسه‌ای در سازمان مرکزی با دعوت از واحدهای سراسر کشور برای سرمایه‌گذاری در این پروژه‌های مهم برگزار می‌شود که احداث و راه‌اندازی آنها نیز ثواب دارد و برای واحدهای سرمایه‌گذار درآمدزاست.

وی افزود: با مشارکت واحدهای دانشگاه آزاد مرکز گردشگری مذهبی خانواده دانشگاه آزاد اسلامی شامل مجتمع رفاهی و محل اسکان موقت راه‌اندازی می‌شود.

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد خاطرنشان کرد: استان ایلام و شهر مهران ظرفیت عظیمی برای فعال کردن گردشگردی مذهبی غرب، جنوب و مرکز کشور دارد.

هاشمی عنوان کرد: خدمات این طرح‌ها در ابتدا برای خانواده دانشگاه آزاد است که شامل ۲ میلیون دانشجو، استاد، کارمند و خانواده آنان و ۵ میلیون و ۵۰۰ هزار فارغ‌التحصیل این دانشگاه است که بالغ بر ۷ میلیون نفر می‌شود و در مراحل بعدی برای تمام کسانی است که به زیارت عتبات عالیات به این استان سفر می‌کنند.

وی اضافه کرد: پتانسیل‌های دانشگاه آزاد واحد ایلام در شهر مهران شامل ساختمان اداری و زمین مناسب برای احداث پارکینگ، پمپ بنزین، مرکز انتقال زوار به عتبات عالیات و اقامت موقت بسیار مناسب است و می‌توان به زواری که به سمت کشور عراق سفر می‌کنند و حتی کسانی که از عراق به ایران می‌آیند، خدمات رسانی مطلوب صورت گیرد

Untitled 1

 

سوالی دارید؟ سامانه جامع پرسش و پاسخ دانشگاهی راه حل شماست ...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

قالب وردپرس